CtT - Voor al die in-je-kop zittende liedjes!

 

Dag vriendjes en vriendinnetjes!

We komen er weer aan! Nee, niet Bassie en Adriaan, dit is Change-that-Tune, het laatste redmiddel om van een in-je-kop-hangend liedje af te komen. Loop je al twee dagen "Kip, het meest veelzijdige stukje vlees!!" te zingen tegen iedereen die je tegenkomt? Kan Boes jou niets meer leren? Ben je uitgekeken op Ovide en zijn Vriendjes ("Kijk uit Malloot, een kokosnoot...) of komt de reclame van DA (dàt is de drogist, de vriendelijke specialist!) je strot uit?

Surf dan niet verder! Sla deze pagina op je in favorieten en laat je voorgoed genezen van irritante pop- en reclamedeuntjes die geschreven zijn om in je hoofd te blijven hangen. Laat je niet langer beinvloeden door tekstschrijvers, en krijg een gelukkiger leven!

Change-that-Tune draagt bij aan een leefbaarder Nederland, een grotere slagingskans voor een nieuw kabinet en kan kwakkelende relaties nieuw leven in blazen. Wist je dat in het hoofd vastzittende deuntjes meer relationele schade tot gevolg hebben dan snurken of erectieproblemen? Precies!

Hier links in het menu staan verschillende generatieoverschrijdende songs die iedereen kent. Klik er een aan en laat je verrassen door Change-that-Tune. Voortaan bepaal je zèlf welk liedje er in je hoofd zit!!

We verzorgen regelmatig een update van deze database, en suggesties voor nieuwe liedjes zijn altijd welkom. Je kunt ook zelf een liedje maken en opsturen, maar de .mid moet wel zelf gemaakt zijn.

Laat je verlossen! Nu is het moment!

 
"Dankzij jullie kon ik mijn baan houden ! Bedankt."
"Eindelijk van die klote kermit de kikker af zeg."
"Ongelovelijk, het werkt fantastisch!"
"Ik hoef m'n favoriete muziek niet meer te kopen, ik ga gewoon naar CtT"
"Dat ze deze dienst GRATIS aanbieden."
"ik zat al maanden met die waterscooter in mijn hoofd en eindelijk toeter ik niet meer naar mensen!"
footer

© Change-that-Tune 2K5 en un half
Powered by: HTML, bier, DW, M&M's; Hosted by: Vaxon Networks; Sponsored by: [vul hier je naam in]; OS: Linux; Box: Apache, PHP, MySQL, etc; Email: liever niet; no animals were hurt during the development of this site.
Copying this site means instant death.
Disclaimer: Change-that-Tune kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele [blijvende] schade.

Mail ons! credits faq links --> klik media jouw quote hier? hoe CtT is ontstaan home