PDA

Volledige versie bekijken : Geen Verbinding WiFi (Draadlos)


masster
14 februari 2007, 23:35
Ik heb geen verbinding...ik heb draadlos wifi connection (Laptop)...normaal als ik dubbel klik via mij muisknop op die draadlose verbinding rechtsonderin in de hoek je weet wel bij de klok enzo en ook bij Netwerkverbindingen (MAPJE)...er brand roodlampje bij de wifi teken...Je zult wel vragen hoe ik aan de verbinding kom...op een andere pc

Ik heb de volgende Laptop --> http://toshiba.icecat.biz/nl/p/PSLA3E-02800TDU/Satellite%2520L100-130.htm

Een Oplossing?

Phrea
15 februari 2007, 01:01
Eerste wat je moet doen is even bij je instellingen zelf kijken of daar alles goed staat [dingen als kanaal, de wpa/web key, etc, ook even op je router/ap kijken].
Nu is het nogal gokken waarom je geen verbinding zou hebben omdat je er verder niets bij verteld.

masster
15 februari 2007, 09:08
ja alles staat goed...ik kan de verbinding zelf niet openen

masster
16 februari 2007, 09:04
ik klik 2-100 keer op die verbinding knopje wat er in die Netwerkverbinding ligt maar toch moet er een waarschuwing komen...geen stof komt tevoorschijn

Comp-Freak
16 februari 2007, 09:15
Staat de wifi aan? Op veel laptops zit een schakelaartje of moet je met een toetsencombi (Fn toets + F2 bijvoorbeeld, kijk even naar de tekentjes op de toetsen) de wifi mogelijkheid aan zetten. Deze is uit te zetten om stroom te besparen en om gewoon te kunnen blijven werken in vliegtuigen enz.

masster
16 februari 2007, 22:17
ja die staat alles aan maar brand rood lampje

Craze
17 februari 2007, 02:47
masster, probeer even wat duidelijker te zijn en even na te denken over je zins vorming :)

waar precies brand er een rood lampje?


ik klik 2-100 keer op die verbinding knopje wat er in die Netwerkverbinding ligt maar toch moet er een waarschuwing komen...geen stof komt tevoorschijn


wat bedoel je hier precies mee ? waar klik je in netwerk verbindingen ?
kan je nog wel in het menu komen waar je verschillende netwerken selecteert?

staat je netwerkverbinding toevallig in windows zelf uitgeschakeld ?


Probeer zo specifiek en duidelijk mogelijk te zijn, wij hebben thuis namelijk ook geen glazen bol staan waar we elk antwoord kunnen zien ;).
Hoe meer info je ons geeft over wat je al geprobeerd hebt hoe beter we jou kunnen helpen.

masster
20 februari 2007, 13:43
ik kan nou in de vebinding komen ik krijg de foutmelding: http://img112.imageshack.us/img112/1804/geenverbindigmv2.jpg http://img243.imageshack.us/img243/8333/foutmeldingpg0.jpg

masster
20 februari 2007, 13:44
enig idee wat ik moet aanzetten of drivers nodig?

FlyByFrank
20 februari 2007, 17:31
ja die staat alles aan maar brand rood lampje


Rode lampjes zijn meestal het gevolg van uitgeschakelde hardware, in jouw geval uitgeschakelde WiFi.

Welk merk/type laptop heb je?
Misschien dat ik/wij je dan verder kunnen helpen.

:thumbs:

masster
20 februari 2007, 17:47
dit is mijn model : http://toshiba.icecat.biz/nl/p/PSLA3E-02800TDU/Satellite%20L100-130.htm

masster
20 februari 2007, 18:01
een oplossing?

FlyByFrank
21 februari 2007, 13:53
Naast het lampje heb je daar niet een schuifknopje naast zitten?
Indien niet het geval is, heb je dan aan de rechterkant (als je voor je laptop zit) geen drukknopje zitten waarmee je je WiFi kan aansturen of activeren?

In het meest vreemde geval kan er zelfs boven je toetsen een drukknopje zitten.

Voor zover ik de toshiba ken is dat namelijk wel het geval.


Groeten Frank